Beste atleten,

Graag vragen wij je aandacht voor de volgende punten voor de komende Harry Schulting Games op donderdag 9 mei 2024.

Toegang, melden en betaling inschrijfgeld
De startnummers moeten door iedere atleet persoonlijk afgehaald worden bij het startnummerbureau op de 1ste verdieping van het clubhuis, uiterlijk 1 uur van voor aanvang van het onderdeel. Voor de laatste versie van het chronoloog, zie https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/40325/

  • Reserves worden uiterlijk tot donderdagochtend 9 mei 10.00 uur doorgeschoven.
  • Na dit moment worden geen reserves meer toegelaten.
  • Afmelden, graag vóór donderdagochtend 9 mei 10.00 uur afmelden via e-mail: info@harryschultinggames.nl. Vanaf 10.00 uur kan dit telefonisch via: 06-11747927 (Daniëlle Gorgels).
  • Betaling inschrijfgeld: bij afmelden na het verstrijken van de inschrijftermijn (2 mei 2024) vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats of blijft het inschrijfgeld verschuldigd. Afgewezen atleten of reserves die uiteindelijk niet deel kunnen nemen hebben wel recht op restitutie van het inschrijfgeld.

Meldtijd onderdeel
Je moet je als atleet voor elk onderdeel op tijd melden bij het onderdeel. Deze tijd staat op atletiek.nu aangegeven als ‘Callroom meldtijd’ Deze actuele tijden zijn te vinden wanneer je het onderdeel in het tijdschema op atletiek.nu aanklikt. LET OP: Er is dus geen callroom maar je meldt je bij het onderdeel.

Windvoordeel
We bieden jullie als atleten graag de optimale voorwaarden voor topprestaties en dat betekent dat we voor het sprinten, de korte hordenonderdelen en het verspringen/hinkstapspringen de richting laten bepalen door de windrichting. Onze 8-baans atletiekbaan met dubbele elektronische tijd is er klaar voor. Nu hopen dat de wind ons gunstig gezind is.

Serie- en baanindeling looponderdelen
De loting voor de serie- en baanindeling geschiedt onder verantwoordelijkheid van de wedstrijdleider conform het wedstrijdreglement. De serie volgorde is als volgt: de langzaamste serie start als eerste en de snelste als laatste. De serie-indelingen zijn pas na sluiting van de meldtijd op de dag zelf definitief. De serie indelingen zijn te vinden op atletiek.nu.
Bij de 800m en 1500m doen we ons best om bij elke serie een haas te regelen.

Overgangsregels sprint- en korte hordenonderdelen
Bij de 100m horden vrouwen, 110m horden mannen, 100m mannen en 100m vrouwen krijgt iedereen de mogelijkheid om twee keer te lopen. Serie indeling op basis van prestatie, de eerste ronde op basis van de opgegeven prestatie, de tweede ronde (finale) op basis van de gelopen tijd in de series.

Materiaalweging  
Eigen werpmateriaal (kogels) kunnen doorlopend ingeleverd worden bij de materiaalberging (aan de achterkant van indooraccommodatie) vanaf 14.00 uur tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van het onderdeel. Het werpmateriaal wordt gekeurd, gewaarmerkt en ingenomen en gaat met de rest van het werpmateriaal mee naar de desbetreffende onderdelen.   

Verspringen, hink-stap-springen en kogelstoten

Bij het verspringen, hink-stap-springen en het kogelstoten hebben de deelnemers recht op drie pogingen. De 8 deelnemers met de beste geldige prestaties hebben recht op drie extra pogingen. IPC-atleten krijgen sowieso drie extra pogingen. Bij het hink-stap-springen wordt alleen gebruik gemaakt van de 9 en de 11 meterbalk.

Aanvang- en vervolghoogten polsstokhoogspringen:

Dames: 3.40m – 3.55m – 3.70m – 3.85m – 4.00m – 4.10m – 4.20m + 5 cm

Heren: 4.30m – 4.50m – 4.70m – 4.85m – 5.00m – 5.10m – 5.20m – 5.30m – 5.40m – 5.50m – 5.60m + 5 cm

Prijsuitreikingen/beste dag prestatie/nieuw baanrecord
Na afloop van het onderdeel ontvangen de prijswinnaars een kaartje voor het ophalen van het prijzengeld bij het startnummer bureau. Er is ook een prijs voor de beste dag prestatie bij de mannen, vrouwen, aanstormend talent en para-atleet. Deze wordt na afloop van de wedstrijd uitgereikt op het middenveld. Het prijzengeld bedraagt: 75 euro – 50 euro – 25 euro voor de nummers 1, 2 en 3*. Beste dag prestaties: 200 euro

*De prijzen per onderdeel bedragen in 2024 respectievelijk € 75, € 50 en € 25 voor de nummers 1, 2 en 3, mits er tenminste 7 deelnemers zijn bij aanvang van het onderdeel; bij 5 of 6 deelnemers zijn er twee prijzen (€ 75 en €50); bij 3 of 4 deelnemers is er éénprijs (€ 75). 

Kleedkamers, massage, warming-up
De kleedkamers bevinden zich in het linker gedeelte van de accommodatie, vanuit de hoofdingang gezien. De eerste en tweede glazen deuren geven toegang tot de kleedkamers op de begane grond en eerste verdieping (bij de tweede ingang).
De massage- en fysiotherapieruimte bevindt zich ook in het linker gedeelte van de accommodatie, dichtbij de eerste glazen deur/ingang.
De warming-up kan plaatsvinden op de twee bijvelden (het werpveld achteraan de parkeerplaats aan de rand van het bos of aan de overzijde van de atletiekbaan) of in het naastgelegen bos voor de middellange afstandslopers.

Het wedstrijdterrein is alleen toegankelijk voor atleten en juryleden die deelnemen aan c.q. jureren bij de onderdelen. Overige personen mogen het middenterrein niet betreden.

Pers
Pers (fotografen, journalisten e.d.) kunnen zich melden bij het startnummerbureau op de 1ste etage in het clubhuis en mogen uitsluitend op het wedstrijdterrein komen met een pershesje aan.

Protesten  

Protesten moeten in eerste instantie mondeling bij de scheidsrechter (of wellicht de wedstrijdleider) worden ingediend door de atleet zelf of door iemand die namens hem/haar optreedt. Protesten, betrekking hebbend op de uitslag of het verloop van een onderdeel of anderszins, moeten binnen 30 minuten nadat het wedstrijdresultaat officieel is bekendgemaakt worden ingediend.

Adresgegevens   

Het adres van het sportpark is: Sportlaan 1, 5263 DN Vught. Als deze niet in het navigatiesysteem zichtbaar is, voer dan “Postweg, Vught” in.

Overige zaken  

  • Op het gehele sportpark geldt een algemeen rookverbod.
  • Vanuit het clubhuis worden dranken, kleine verpakte snacks en broodjes verkocht

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie: info@harryschultinggames.nl.

De organisatie wenst je heel veel succes!