WAYS2


Welke richting u ook op wilt, WAYS2 wijst u de weg

WAYS2 is een jong en energiek consultancybureau met haar oorsprong in de afvalbranche. Zij leveren interim-management, advies en (project)begeleiding. Ze helpen hun klanten om in een veranderende omgeving de gewenste verbeteringen te realiseren. Duurzaamheid (people, planet, profit) staat daarbij centraal.

Met hun objectieve, ‘out-of-the-box’ kijk op de vraagstukken van hun klanten helpen zij hen de blik te verruimen. Zo geven zij de benodigde draai aan de denkwijze van de organisatie en gaan ze samen op weg richting een duurzaam resultaat.

Mede-oprichter Vincent Kortbeek: “Ook de atletiekwereld is een veranderende wereld, waar jaar in jaar uit de atleet zijn of haar weg zoekt om nog iets sneller, hoger of verder te komen dan het jaar daarvoor. We zijn erg blij om een bijdrage te kunnen leveren aan ook een evenement dat zichzelf elk jaar weer verbeterdoelstellingen op legt. De Harry Schulting Games is een topwedstrijd op de jaarlijkse atletiekkalender, op een zeer mooie locatie. Laten we er met z’n allen – atleten, organisatie, sponsoren en publiek – voor zorgen dat we dat wederom kunnen zeggen na afloop van deze editie!”

 

Mail WAYS2 op info@ways2.nl

Logo WAYS2 klein