Kom naar de 16e Harry Schulting Games


Wie wordt uw favoriet deze donderdag? De lokale trots (waaronder Erik Cadée), de nationale toppers of de internationale deelnemers (waaronder sterke Amerikanen) die aan de start verschijnen? De inschrijvingen voor de Harry Schulting Games beloven strijd en spektakel.

 

Programma

De HSG is 1 van de absolute topwedstrijden in Nederland en stelt de atleten centraal. Zo is er windvoordeel voor de sprint- en springonderdelen (de wind in de rug), zijn er series én finales en maken hazen het juiste tempo op de langere looponderdelen. Bij de 3km voor de dames zorgt dat voor een limietpoging voor het EK<20 en op diezelfde afstand staat ook Maureen Koster aan de start, bronzen medaille winnares op de EK indoor eerder.

Naast het enthousiaste publiek, moet extra prijzengeld voor een nieuw baanrecord net dat extra beetje motivatie geven. Hoger, verder en/of sneller, daar draait het om. Mis het niet!   

 

Wie wat waar?

Wie het spektakel van dichtbij wil meemaken is van harte welkom op de Sportlaan in Vught. Het 1estartschot valt om 16.00 uur en het programma eindigt rond 21.00 uur. Toegang is gratis.

 

PH-Trailrun

Ook de PH-trailrun wordt donderdag gelopen. Drie afstanden (8, 14 kilometer en 25 km) over avontuurlijke paden en heuvels. De starts van de trails zijn vanaf 13.30 uur, kijk voor meer informatie op www.ph.nl/ph-trail.