Ontmoet onze vrienden!


Voor het meedoen aan een topwedstrijd moet je fit zijn, maar voor het organiseren net zo goed. Het start natuurlijk met een goede opleiding – die we bijv. aan het Koning Willem I College zouden kunnen volgen – en een stabiele basis: een goede accommodatie, begeleid door de buitensport specialisten van KYBYS ingenieurs en adviseurs, met alle juiste elektra aangelegd door Van Woezik Elektro. Eventueel gaat daar wat sloopwerk of bodemsanering door Gubbels aan vooraf. De consultants van WAYS2 zorgen in ieder geval voor een projectbegeleiding die ook ervaren organisaties nog de ogen kunnen openen. En voor de meest optimale klantbeleving kunnen we het advies van Icetex inroepen.

Ook helpt het behoorlijk om een financieel gezonde organisatie te hebben en aan alle regeltjes te voldoen; nu én in de toekomst. Wie beter om dan om hulp te vragen als betrouwbare partners De Noorlander assurantie adviseurs en/of Administratiekantoor Kitslaar?!  Over regeltjes gesproken: onderschat het belang van voedselveiligheid niet. Met Improving Quality aan boord, weten we zeker dat we goed zitten.

Maar wat moeten we ook zonder een fit lijf, vrij van ongemakken gemaakt door FysioCompany Kortbeek? Of een goed onderhouden vlotte babbel waar Tandartspraktijk Kapteijns ons mee kan helpen. We vergeten ook zeker een balanskuur op zijn tijd niet met de functionele sappen van SapVers. En bewegen doen we natuurlijk op schoenen van Loperscompany en met spellen van YoungSports. Al kunnen we helaas niet overal lopend naartoe, maar daar hebben we dan een auto van Riemersma Leasing voor.

Zonder vrienden zijn we echter nergens en op die van Prins Hendrik kunnen we bouwen. We genieten maar wat graag samen met hen van overheerlijke wijnen, kazen en delicatessen van de Kaasstulp en zijn enorm blij met alle genoemde vrienden. Zonder hen geen Harry Schulting Games. Zonder hen geen topdag op 5 mei! Dank aan allen en mocht u interesse hebben om zich bij het al mooie lijstje te voegen; mail ons dan op info@harryschultinggames.nl en wij vertellen je wat we voor je kunnen betekenen.

 

PS Sapvers heeft een mooie kortingscode voor Prins Hendrik leden in het leven geroepen. Deze is te verzilveren op www.sapvers.nl.

 

SapVers_PH_Clubblad