Sponsors


Sponsoren Harry Schulting Games 2019

Sponsoren

Provincie Noord-Brabant: De accommodatie van Prins Hendrik is mede mogelijk gemaakt met steun van de Provincie Noord-Brabant.

logo-Provincie Noord-Brabant

De Harry Schulting Games worden ondersteund door de Atletiekunie.

atletiekunie

Createment. Ontwikkel je eigen talent! Een jong bedrijf dat anders naar werving en selectie kijkt: niet je diploma is het belangrijkste maar je motivatie en wil om je IT-talent te ontwikkelen. Dus is het tijd om een carrièreswitch te maken? Of heb jij in jouw bedrijf meer werk dan je IT-afdeling aan kan? Kijk dan zeker even op createment.nl.

Beaucoupe Kapsalon. En je staat er weer mooi op! Bij Beaucoupe Kapsalon staan ze met aandacht en vakmanschap voor je klaar. Een bezoek aan deze kapsalon is een fijn moment van ontspanning. Ervaar de uitstekende service vanaf het moment dat je binnenstapt in de wereld van Beaucoupe Kapsalon. Het hechte en gedreven team van specialisten vertalen jouw wensen naar een optimale look waardoor je positief verrast de deur uit gaat. Na ieder bezoek; elke keer opnieuw!

Voor fysiotherapie op topniveau moet je bij FysioCompany Kortbeek zijn. Eén van de… lees verder

fysio_company

Welke richting u ook op wilt – WAYS2 wijst u de weg. WAYS2 is…lees verder

Van Woesik Elektro. Ook voor duurzame energietoepassingen waaronder LED-verlichting en zonnepanelen.

Logo van Woesik

Improving Quality is gespecialiseerd in voedselveiligheid en kwaliteitszorg met de focus op de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie.

IQkleur klein

De jarenlang opgedane kennis en kunde van assurantie- en adviesbureau De Noorlander maken dat je er zeker van kunt zijn dat je verzekeringen / pensioenen / hypotheken in goede handen zijn.

de Noorlander
Van wegenbouw tot sloopwerken. Asbest- en bodemsaneringen tot recycling. Bij Gubbels moet je wezen. Schermafbeelding 2013-04-24 om 16.16.12
Koning Willem I College. Opleider van vakmensen.

Bij Lopers Company Den Bosch loop je gegarandeerd op de juiste schoenen naar buiten.

LOPERSCompany_DEN_BOSCH

Rabobank Vught. Trotse sponsor van onze jeugdonderdelen.

rabobank_logo

De Vrienden van Prins Hendrik. Zulke vrienden wil iedereen!

Prins Hendrik logo