Inschrijven


De inschrijving is gesloten! Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

De deelnemers vindt je op www.atletiek.nu.

LET OP: serie indelingen zijn voorlopig, pas na sluiting van de meldtijd worden de series definitief.

 

Een aantal belangrijke punten voor bij de inschrijving:

 

Deelname / invitatie / selectie / inschrijven prestatie
Bedankt dat jij wilt deelnemen aan onze wedstrijd!

Het is een senioren wedstrijd, waar masters en junioren A,B en C aan deel mogen nemen, maar er wordt dus gebruik gemaakt van senioren gewicht en senioren horde hoogte. Iets om rekening mee te houden bij inschrijving.
Voor een aantal onderdelen geldt dat er atleten ook geïnviteerd worden.

Tijdens wedstrijd melden uiterlijk 1 uur voor aanvang wedstrijd.
Bij melding hinkstapspringen balkafstand (9 of 11 meter) vermelden.
Wij hebben een maximum aantal deelnemers per onderdeel en dat betekent dat wij dus een selectie toepassen door middel van een screening. Wij selecteren op basis van prestatie. Dat betekent dat je een beste prestatie en een link van de uitslag moet opgeven bij inschrijving. Deze prestatie moet geleverd zijn tussen 1 april 2015 en 21 mei 2017 (18.00 uur).

Inschrijfgeld is € 6,-

Inschrijfgeld voor de jeugdonderdelen is € 3,-

Wanneer je bent toegelaten na de screening en je meld je pas daarna af, wordt het inschrijfgeld wél geïncasseerd. 

 

Nationale status
De Harry Schulting Games hebben de Nationale Status. Dit betekent o.a. dat gelopen/gesprongen/geworpen limieten voor toernooien geldig zijn, evenals nationale records.

 

Windvoordeel
We bieden jullie als atleten graag de optimale voorwaarden voor topprestaties en dat betekent dat we voor het sprinten, verspringen/hinkstapspringen en discuswerpen de richting laten bepalen door de windrichting: mee voor het sprinten en springen en tegen voor het discuswerpen. Onze 8-baans atletiekbaan met dubbele elektronische tijd is er klaar voor. Nu hopen dat de wind ons gunstig gezind is.

 

Serie- en baanindeling looponderdelen
De loting, serie- en baanindeling geschiedt onder verantwoordelijkheid van de wedstrijdleider conform het wedstrijdreglement. De langzaamste serie start als eerste en de snelste serie als laatste*. De serie-indelingen worden donderdagmiddag opgehangen en zijn vanaf dat moment ook via atletiek.nu in te zien.
*behalve bij de 3000 m mannen, daar start de A-serie om 21.00 uur en de B en Eliminatierace serie respectievelijk om 21.45 uur en 22.00 uur.

 

Prijzengelden en beste dagprestaties
Er vinden prijsuitreikingen plaats voor de jeugdonderdelen en voor de onderdelen in het hoofdprogramma waarbij er prijzengeld beschikbaar wordt gesteld. Na afloop van het onderdeel ontvangen de atleten die op het podium verwacht worden meer informatie d.m.v. een oproepkaartje voor de Ceremonie Protocollaire (prijsuitreiking). Er is ook een prijs voor de beste dagprestatie bij de mannen (€ 150,-) en vrouwen (€ 150,-) én nieuw dit jaar: een beste dagprestatie voor aanstormend talent en bonussen voor nieuwe baanrecords! Zie prijzengeld.